fbpx

Platformă de știri și opinii

Accident

Ciocănești: Trei persoane rănite, după ce o mașină s-a izbit de un copac

in Actualitate by
Banner

Un accident a avut loc la Ciocănești în după amiaza zilei de  luni, 25 mai. O mașină, în care se aflau trei persoane, s-a izbit puternic de mai mulți copaci, după ce a părăsit partea carosabilă. A fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, de la ISU Dâmbovița, pentru eliberarea unei persoane, dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

Accident

Accidentul a a vut loc în jurul orei 14.00 pe raza satului Crețu, din comuna dâmbovițeană Ciocănești. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit puternic de mai mulți copaci de la marginea drumului, într-o zonă de pădure. În urma impactului, conform IPJ Dâmbovița, trei persoane din autoturism au fost accidentate.

La fața locului a fost solicitată și intervenția celor de la ISU Dâmbovița, ce au deplasat la locul accidentului o mașină de descarcerare de la detașamentul Titu. Una dintre persoanele accidentate fiind captivă între fiarele contorsionate ale mașinii implicate în accident.

Deasemenea, de la GI Răcari, al ISU Dâmbovița, au mai intervenit la locul accidentului 1 ASAS și o ambulanță SMURD. Și cei de la SAJ Dâmbovița au deplasat 2 ambulanțe la locul accidentului.

Polițiștii dâmbovițeni spun că deocamdată nu se cunoaște cauza exactă a producerii accidentului și că la locul accidentului se desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii acestuia.

Cele trei persoane accidentate au primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top