Platformă de știri și opinii

Procurorii D.I.I.C.O.T au găsit droguri în mai multe case din 5 localități din Dâmbovița

in Actualitate by
Banner

Duminică, 17 mai 2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmbovița au efectuat 8 percheziții domiciliare, pe raza orașului Titu și a localităților Potlogi, Costeștii din Vale, Slobozia Moară și Lungulețu, la persoane bănuite de trafic și consum de droguri de mare risc.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate substanțe pulverulente susceptibile a fi cocaină, instrumente folosite la porționatul și consumul de droguri, 7 telefoane mobile, 50 de carduri blank, 10.444 de lei și 400 de euro.

De asemenea, 13 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmbovița, pentru audieri și dispunerea unor măsuri legale.

Totodată, față de o persoană a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar față de alte două persoane măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, timp în care cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

Au participat polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, polițiști de la ordine publică și de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, jandarmi, și, în același timp,  s-a beneficiat și de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Sursa: IPJ Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top