fbpx

Platformă de știri și opinii

Se oprește apa la Târgoviște.

Târgoviște| Avarie majoră la o conductă de distribuție a apei potabile

in Actualitate by
Banner

Sâmbătă seara, 16.05.2020, s-a produs o avarie majoră la conducta de distribuție a apei potabile, în Târgovişte, pe strada 9 Mai. Asfel, începând cu ora 23:00, a fost intreruptă furnizarea apei potabile în municipiul Târgovişte şi comunele Aninoasa, Doiceşti, Şotânga, Gura Ocniţei.

„Avaria a fost remediată în aceasta dimineaţă, 17.05.2020, în jurul orei 05.00 şi estimăm că în decurs de o oră, se va relua alimentarea cu apă potabilă la parametrii normali în toate zonele afectate de această problemă. Înainte de reluarea alimentării vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.”, anunță Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Este bine să nu folosiți apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. De asemenea,  preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița recomandă să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Sursa: Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top