fbpx

Platformă de știri și opinii

Lucrările din Piața Tricolorului se apropie de final

in Actualitate/Administrație by
Banner

Cea mai importantă piață publică din municipiul Târgoviște va căpăta un aspect modern odată cu finalizarea lucrărilor de reabilitare.

Piața Tricolorului este reabilitată integral, în cadrul unei investiții care presupune realizarea unui paviment din granit, durabil și ușor de întreținut, amplasarea de mobilier urban nou, inclusiv a mai multor fântâni arteziene, realizarea unui iluminat general și ornamental cu elemente moderne și economice, refacerea traseelor instalațiilor edilitare electrice, a celor de apă și canalizare, realizarea unor spații verzi generoase care să îmbunătățească calitatea spațiului civic.

“Lucrările vor fi finalizate în aproximativ 30 de zile”, a declarat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Piața Tricolorului este locul în care se desfășurau cele mai importante evenimente și sărbători ale municipiului Târgoviște. Este încă devreme să vorbim despre un asemenea eveniment, dată fiind situația generată de pandemia de coronavirus, însă este important că lucrările nu s-au oprit în această perioadă și că târgoviștenii vor avea parte de spații de relaxare realizate la standarde europene.

Sursa: Facebook Daniel Cristian Stan 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top