fbpx

Platformă de știri și opinii

xe tải chenglong 9 tấn

Răcari: Șapte persoane infectate cu COVID 19 au fost declarate vindecate. Cel mai vârstnic are 95 de ani

in Actualitate/Administrație by
Banner

Șapte dintre cele 65 de persoane infectate cu COVID 19, la Răcari, în județul Dâmbovița, au fost vindecate și vor fi externate. Anunțul a fost făcut de primarul localității, Marius Caravețeanu, ce a anunțat și vârstele  ce au fost vindecați. Cel mai în vârstă dintre  are 95 de ani.

Cele mai multe dintre persoanele infectate cu  la Răcari sunt din Centrul de  Medico Socială, din localitate, atât  cât și personalul din centru. Șapte dintre aceștia au fost declarați vindecați si au fost externați, din spitalele din Târgoviște și Pucioasa, unde au fost tratați. Primarul Marius Caravețeanu a anunțat pe pagina sa de facebook chiar vârstele celor șapte. Este vorba de persoane de 95,80,75,70,68,59 și respectiv 50 de ani.

„INFO COVID-19!
30.04.2020; ORA 19.00.

SAPTE PACIENTI SE INTORC ASTĂZI ACASĂ!

Varste: 95/80/75/70/68/59/50!

Continuam distribuirea măștilor catre populatie!

Fiecare locuitor primeste mască! La domiciliu!

Vă mulțumim dumneavoastră, medicilor, asistentelor și personalului din Spitalul de Boli Infecţioase din Târgovişte şi din Spitalul Pucioasa, care vă aflaţi în această perioadă în linia întâi în lupta împotriva noului coronavirus. Profesionalismul, omenia și noblețea sufletească de care dați dovadă sunt un adevărat balsam vindecător pentru bătrânii noștri din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, pentru personalul din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, cât şi pentru persoanele din afară centrului care sunt în această perioadă grea în grija dumneavoastră.”

A scris edilul Marius Caravețeanu pe pagina sa de facebook.

În rândul persoanelor infectate cu coronavirus, la Răcari, a fost înregistrat și un deces. Este vorba de o femeie de 83 de ani, ce a decedat la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top