fbpx

Platformă de știri și opinii

Compania Supercom, premiu de excelență la 30 de ani de la înființare

in Actualitate by
Banner

La finele lunii aprilie, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București a hotărât să îi premieze pe cei care luptă în această perioadă dificilă pentru menținerea curățeniei și sunt campioni ai igienei.

Printre cei nominalizați se află și Compania Supercom, cea care a primit placheta de excelență din partea Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB). Distincția a fost acordată în ziua de 25 aprilie și a marcat cei 30 de ani în care Supercom a fost alături de cetățeni și a încurajat traiul într-un mediu curat și sănătos.

“În această perioadă dificilă, în care salubrizarea și igiena în general sunt factori esențiali în combaterea crizei sanitare cauzate de COVID-19, suntem onorați când calitatea serviciilor noastre este recunoscută. Vreau să mulțumesc, din partea mea și a colegilor mei șia Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București pentru distincția oferită și să ofer asigurări că SUPERCOM este alături de oameni și de autoritățile locale în toate inițiativele care țin de domeniul său de activitate”, a declarat Ilie Ionel Ciuclea, președintele Supercom.

Încă din urmă cu câțiva ani, compania ale cărei baze au fost puse acum trei decenii de Ionel Ciuclea, a intrat în “Topul firmelor din București”, eveniment realizat tot de CCIB și dedicat recunoașterii performanței în afaceri a companiilor care își desfășoară activitatea în București. Și acolo Supercom a primit distincții pentru rezultatele economice obținute și a făcut parte dintre cei mai buni.

“Asemeni globulelor albe din organismul uman, așa și noi, firmele de salubrizare, asigurăm imunitatea orașului și a celor care trăiesc în el”, a mai spus președintele Supercom.

În cei 30 de ani de activitate, Supercom a avut colaborări pe termen lung cu administrațiile locale din București, Ilfov, Dâmbovița, Bistrița-Năsăud, Hunedoara, Caraș-Severin, Gorj și Ialomița.

Supercom, compania care este și principalul agent de salubritate din județul Dâmbovița, continuă să fie alături de oameni, să își dezvolte și să își modernizeze serviciile și să comunice cu autoritățile locale pentru a identifica problemele cetățenilor și pentru a putea propune proiecte, planuri și metode durabile de salubrizare și valorificare ale deșeurilor, cu respectarea normelor europene.

“Misiunea companiei este să fie în slujba cetățenilor și să le asigure un oraș și un mediu curat! ” a mai adăugat Ciuclea.

S.C. SUPERCOM S.A. a ținut să transmită mulțumiri tuturor colaboratorilor, fie că sunt clienți, furnizori sau instituții financiare, pentru bunele relații din cei  cei 30 ani de muncă neîntreruptă.

Încă din 1990, Supercom surprinde plăcut prin seriozitate și responsabilitate, iar în această perioadă generată de pandemia de coronavirus, toate mașinile de colectare sunt dezinfectate, iar angajații lucrează doar cu echipamente de protecție speciale, compania devenind astfel un exemplu pentru toți angajatorii din România.

Sursa: www.national.ro

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top