fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște: Mașină răsturnată, pe șantier. Nici macăr “regulile coronavirusului” nu i-au “mișcat”…pe muncitori

in Actualitate by
Banner

Un incident spectaculos, ce, din fericire, s-a soldat fără victime, a avut loc pe un șantier târgoviștean. O mașină dotată cu macara, ce opera pe șantierul de la noul mall, s-a răsturnat , cel mai probabil din cauza unui tub de beton prea greu. Deși operațiunea de repunere în funcțiune a agregatului nu a fost extrem de complicată, muncitorii din șantier au uitat cu totul de măsurile de distanțare și precauție, impuse pentru prevenirea răspândirii

Incidentul a avut loc la orele amiezii (24 aprilie) la Târgoviște, în apropierea șoselei de centură, pe șantierul unde se ridică mall-ul de la Târgoviște. O mașină dotată cu macara s-a răsturnat, pe spate, cel mai probabil din cauza unei greutăți prea mari pe care o manevra, la un moment dat.

Incidentul a fost unul fără urmari grave, având în vedere că șoferul agregatului se pare că nu a suferit vătămări serioase, ca dealfel nici ansamblul auto. Totuși, a fost suficient de spectaculos pentru a strânge laolaltă mulți dintre muncitorii ce lucrează pe șantierul în cauză. Aceștia au stat minute bune împreună, aproape lipiți unul de altul, fără măsuri de protecție (măști, mănuși) practic ignorând măsurile de delimitare socială impuse pentru a preveni răspândirea .

Mașina a fost repusă în funcțiune la scurt timp după ce a avut loc incidentul.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top