fbpx

Platformă de știri și opinii

Coronavirus Răcari: 59 de cazuri confirmate. Primarul a anunțat situația la zi, din localitate

in Actualitate/Administrație by
Banner

La Răcari, în Dâmbovița, totalul cazurilor de coronavirus a ajuns la 59. La precedentul anunț oficial erau 56 de cazuri. Edilul șef al localitătii, Marius Caravețeanu, a prezentat vineri, 24 aprilie, situația la zi și evoluția cazurilor din localitate, într-o transmisiune live, pe pagina sa de facebook.

În ultimele ore, la Răcari, în Dâmbovița, au fost confirmate încă trei noi de infecție cu coronavirus, astfel că totalul celor infectați, din localitate, a ajuns la 59 de persoane.

Foto-Marius Caravețeanu, captură transmisiune live, facebook

Într-o transmisiune live, pe pagina sa de facebook, primarul Marius Caravețeanu, a transmis că, în momentul de față (24 aprilie), sunt 59 de . Marea majoritate a celor confirmați infectați cu coronavirus la Răcari au legătură cu centrul medico-social din localitate. 33 de bătrâni și 21 de persoane din rândul personalului. Doar 5 cazuri sunt confirmate în afara centrului medico-social.

O femeie de 83 de ani, rezident al centrului, a decedat (la spitalul județean de Urgență din Târgoviște) în urmă cu două zile. O altă suspiciune de deces, din cauza coronavirusului ( un bărbat din localitate dar care nu era rezident al centrului) nu a fost confirmată. Rezultatul testului de coronavirus a fost negativ, a transmis tot primarul Marius Caravețeanu.

În Centrul Medico-Social de la Răcari, DSP Dâmbovița retesteaza toți pacienții și personalul , care la primul test au fost declarați negativi la infecția cu coronavirus.

Dealtfel, toți angajații centrelor rezidențiale (cămine de bătrâni) din județul Dâmbovița au fost sau urmează a fi testați pentru coronavirus. În județul Dâmbovița sunt înregistrate 91 de cazuri de infecție cu coronavirus, două treimi dintre acestea fiind practic la Răcari.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top