fbpx

Platformă de știri și opinii

Un prim deces din cauza coronavirusului, între pacienții din Răcari. O femeie de 83 de ani a murit, la SJUT

in Actualitate by
Banner

A fost înregistrat un prim deces în rândul pacienților provenind din focarul de la Răcari, din județul Dâmbovița. Decesul s-a produs, conform unor informații ,ce deocamdată au fost confirmate oficial doar de primarul din Răcari, în noaptea de 22-23 aprilie. Este vorba despre o femeie de 83 de ani, ce provenea din centrul medico-social de la Răcari.

În localitatea Răcari au fost confirmate 56  de cazuri de coronavirus.

 -Beneficiari ai CRPV Răcari – 32 (asimptomatici)
– Personal CRPV Răcari 20 (18 asimptomatici)
– Persoane din afară CRPV 4 (asimptomatici).

Toate persoanele diagnosticate pozitiv sunt internate la Spitalul de Boli Infecţioase din Târgovişte şi Spitalul Pucioasa.

După cum a anunțat primarul localității, Marius Cravețeanu, pe pagina sa de facebook (23 aprilie).

Decesul persoanei de la Răcari (se pare că este vorba de o femeie din Conțești, dar internată la centrul de la Răcari) s-a produs la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, unde femeia era internată. Inițial, aceasta, asimptomatică, a fost internată la Secția de Boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviste, ulterior, din cauza agravării stării de sănătate (dificultati de respirație) a fost mutată în secția speciala pentru COVID 19, amplasată în secția de Ortopedie din cadrul SJUT. Din păcate femeia a decedat în cursul nopții de 22-23 aprilie, conform unor informații.

Există cel puțin un alt deces, în rândul pacienților de la centrul medico social de la Răcari, pentru care există suspiciune că a fost provocat de coronavirus. Deocamdată singura confirmare oficială vine tot din partea edilului șef de la Răcari:

Într-o postare de astăzi, 23 aprilie., Marius Cravețeanu a precizat că:

S-a inregistrat un deces la Spitalul de Boli Infectioase Tragoviste, o beneficiara in varsta de de 83 de ani, diagnostic AVC, afectiuni cardiopatie ischemica, bronsita cronica!
S-a inregistrat un deces in Ghimpati, sotul unei colege, diagnostic AVC, ciroza hepatica, infarct miocardic recent, insuficienta cardiorespiratorie, edem pulmonar acut; s-a testat pentru Covid 19!”. A scris primarul din Răcari.

În județul Dâmbovița, cu acest caz, totalul deceselor, din cauza coronavirusului, urcă la cinci. Trei pacienți din Corbii Mari, unul din Lungulețu și unul din centrul de la Răcari.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top