fbpx

Platformă de știri și opinii

Minoră rănită. Merișu DB transportata cu elicopterul SMURD

DN 71-Conțești: Batrân de 70 de ani , preluat de elicopterul SMURD. A intrat cu mașina într-un copac

in Actualitate by
Banner

Accident grav la Conțești, în Dâmbovița, pe DN 71. Un autoturism a intrat cu putere într-un copac de la marginea drumului. Șoferul, un bărbat de 70 de ani, a fost accidentat grav și a fost preluat de urgență de un elicopter SMURD, pentru a fi transportat la un spital din Capitală.

Minoră rănită. Merișu DB transportata cu elicopterul SMURD

Accidentul a avut loc, pe DN 71, în dreptul localitătii dâmbovițene Conțești. Confrom primelor informații, un bărbat de 70 de ani, ce se afla la volanul unui autoturism, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a izbit violent de un copac aflat la marginea drumului. Se pare ca a fost vorba de o afecțiune medicală. La fața locului a fost solicitat de urgență un elicopter SMURD, ce l-a preluat pe bărbatul accidentat grav, pentru a îl transporta la un spital. Cel mai probabil este vorba de o unitate medicală din Capitală.

La fața locului se desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului. Accidentul s-a produs în intervalul orar 11.00-13.00, interval când , conform prevederilor ordonanțelor militare aflate în vigoare, persoanelor peste 65 de ani le este permis accesul în afara locuințelor.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top