fbpx

Platformă de știri și opinii

Crevedia| Trei cazuri de coronavirus confirmate. Primăria atenționează localnicii, pe facebook.

in Actualitate by
Banner

Un nou focar de  a fost confirmat în Dâmbovița. Este vorba de comuna Crevedia. Trei  au fost confirmate de autoritățile locale, pe pagina de facebook a Primăriei, pe parcursul zilei de 17 aprilie.

Foto-Primăria Crevedia

Primul anunț al celor de la Crevedia, publicat pe pagina de facebook anunț a doar două cazuri de infectare cu coronavirus.

Foto-dezinfecție Crevedia (sursa foto-facebook,Primaria comunei Crevedia)

Postare facebook

„Primele două cazuri de Coronavirus în comuna Crevedia!

Postul Paștelui aduce cu sine și vești triste, Coronavirusul fiind decis să nu ne lase să ne bucurăm în tihnă de Sărbătorile Pascale.
Pe raza satului Samurcași s-au înregistrat și confirmat două cazuri de infectare cu Coronavirus, persoanele în cauză fiind, ambele asistenți medicali la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din Capitală. Este vorba despre B. A. și G. G., a căror identitate o dezvăluim în vederea punerii în gardă a persoanelor care au intrat în contact cu ei în ultima perioadă de 10-12 zile.
Dacă ați intrat în contact cu cei doi, vă rugăm să rămâneți în  și să contactați de urgență medicul de familie și/sau DSP.
Familiile celor doi asistenți au intrat deja în  și membrii acestora vor fi testatați împotriva Coronavirusului.
Pe această cale reamintim că Primăria comunei Crevedia recomandă cu tărie respectarea prevederilor Ordonanțelor Militare privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, în care se precizează că se interzice circulația tuturor persoanelor, exceptând situațiile prevăzute de lege.
Ulterior a fost făcut și anunțul privind cel de-al treilea caz:

„UPDATE
S-a mai confirmat un caz, cel de al treilea, M.M.,  la același spital, completează lista nefericită a celor infectați cu COVID-19, cetățeni ai comunei noastre.”

În data de 16 aprilie, oficialii din primăria Crevedia chiar se lăudau că în comună nu există cazuri de coronavirus și chiar că și cei aflați în  la domiciliu au depășit această perioadă cu bine, nefiind nicio infectare cu coronavirus în comunitate.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top