fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște| Probleme în timpul codului galben de vânt. Pompierii au intervenit pentru asigurarea acoperișului (video) unui bloc

in Actualitate by
Banner

La  Târgoviște, ca dealftel în aproape întreaga țară, în 14 aprilie este avertizare de tip cod galben de vânt puternic. În timpul acestei atenționări elemente ale acoperișului unui bloc din oraș amenințau să se desprindă din pricina vântului. A fost nevoie de intervenția pompierilor,de la ISU Dâmbovița, ce, din fericire, a avut loc înainte ca bucățile de acoperiș, ce nu erau ancorate bine, să fie smulse și să accidenteze pietonii din zonă.

Acțiunea a avut loc la Târgoviște la orele prânzului. Este vorba de un bloc situat pe bulevardul „Independenței „( una dintre cele mai aglomerate artere din oraș, aflată în vecinătatea celei mai importante zone comerciale din Târgoviște), al cărui acoperiș (o parte din acesta) risca să se desprindă, după ce rafalele puternice de vânt ( de până la 70 de km/h) amenințau să smulgă bucăți mari de tablă. Solicitați la fața locului, pompierii de la ISU Dâmbovița au intervenit cu o autoscară, reușind să pună în siguranță elementele din acoperiș ce puteau fi smulse de vânt.

Sursa video-ISU Dâmbovița

Codul galben de vânt este valabil la Târgoviște până la ora 21.00, a zilei de 14 aprilie. În județul Dâmbovița atenționarea de tip cod galben de vânt este valabilă până la ora 6.00, a zilei de 15 aprilie, dar doar pentru zona montană înaltă (nordul județului).

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top