Revolta unui tânăr (fost)liberal: ”Nu vreau să mai fac parte din partidul care își urăște poporul!”

in Actualitate/Politică by
Banner

Lovitură de teatru în PNL Dâmbovița! ”Băiatul de aur”, tânărul creditat cu șanse reale de a învinge PSD la Moreni, în bătălia pentru fotoliul de primar, a părăsit partidul păstorit de Orban, acuzând comportamentul anti-românesc al PNL.

Până de curând Eugen Nicolae Rabae, un tânăr profesor din Moreni, era privit ca cel ce va smulge primăria Moreni din sfera PSD, devenind primul primar liberal al municipiului în ultimii 30 de ani.

N-a fost să fie, iar manevrele subterane din partid, inițiate de aripa talibanilor Grozavu & Co, aveau să îl tragă pe linie moartă. Asta în ciuda analizelor interne ale partidului, care demonstrau că o eventuală candidatură a lui Rabae din partea altui partid, ar anula șansele PNL (oricum diminuate drastic!) de a avea primar la Moreni.

În ciuda șicanelor la care era supus, Rabae a refuzat să ia în calcul părăsirea PNL, afirmând în mai multe rânduri că pentru el calitatea de membru PNL este mai importantă decât o funcție, fie și de primar al unui municipiu.

Lunile din urmă, însă, au provocat o radicală schimbare de percepție despre PNL, inclusiv în rândurile membrilor săi. Este și cazul lui Eugen Nicolae Rabae, care a decis să părăsească gruparea liberală. PNL a devenit un partid al incompetenților!, spune Rabae. Și nu este, nici pe departe, cel mai aspru reproș!

Într-o scrisoare deschisă publicată pe o rețea de socializare, Eugen Rabae afirmă nici mai mult nici mai puțin că nu vrea să mai facă parte din partidul care își urăște poporul!

O acuzație extrem de gravă, mai ales venind din partea cuiva care a muncit din greu pentru PNL!

Vă prezentăm, în continuare, textul integral al scrisorii lui Eugen Nicolae Rabae, adresată concitadinilor săi.

Dragi prieteni,

După cum bine ați observat, în ultima perioadă, m-am abținut să răspund unor atacuri, dar mai ales să am un punct de vedere bine susținut, față de partidul pentru care am militat până în prezent.
Recunosc că mă așteptam la acest joc murdar pe care l-a făcut PNL Dâmbovița și știam că aici o să se ajungă, pentru că, de atâția ani, am reușit să-i cunosc pe fiecare în parte. Nu am spus nimic pentru că eu nu sunt un om care dezbină, toată viața mi-a plăcut să unesc, să fim o echipă!
Dragi prieteni, mă cunoașteți, nu o să încep să arunc cu noroi în nimeni! Dumneavoastră sunteți cei care îi veți judeca!
Eu rămân același tânăr cu poftă de muncă, dornic de a face ceva pentru acest oraș, pe care-l iubim cu toții, nerăbdător în a face bine!
Mă uit cum este gestionată această pandemie, atât la nivel central , cât și la nivel județean, și mă minunez! PNL a devenit un partid al incompetenților! Cel puțin, pe plan local, nu am văzut un lider care să ia atitudine, să-i pese de oameni, să-i ajute în aceste momente grele!
Eu , împreună cu echipa mea de tineri, am încercat să ajutăm așa cum am putut, pe cont propriu, și ne mândrim că putem fi de folos! Și o vom face în continuare!
Dragi prieteni, mă delimitez de modul în care a ales PNL să reacționeze în această perioadă, nu-i critic, dar nici nu pot închide ochii, când știu că oamenii au de suferit.
Astăzi, am ales să părăsesc acest partid, pentru că nu mă mai regăsesc aici, simt că nu ăsta îmi e locul!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care a ales să nu-i ajute pe români în clipele grele!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care ordonă ca bătrânii să fie alergați pe stradă de către polițiști, și amendați cu mii de lei!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care-i transformă pe români în sclavi și îi trimite la cules de sparanghel, pentru a relansa economia altor state, în timp ce economia României este în prăpastie!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care-și concediază românii, le taie pensiile și salariile!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care își urăște poporul!
Vreau însă să fiu lângă dumneavoastră și împreună să facem ceva pentru noi, pentru morenari și pentru Moreniul nostru!

Așa să ne ajute Dumnezeu!
#stațiîncase
#totulvafibine

Banner