fbpx

Platformă de știri și opinii

Pătroaia-DB: Urmărit la nivel național, reținut de jandarmi la un control de rutină

in Actualitate by
Banner

Un control de rutină, pe linia respectării prevederilor privind circulația persoanelor,conform normelor prevăzute de Ordonanțele Militare, a fost unul cu surprize pentru jandarmii dâmbovițeni. La Pătroaia, un bărbat de 48 de ani, legitimat în conformitate cu prevederile legale în vigoare, s-a dovedit a fi o persoană dată în urmărire națională pentru furt.

Acțiunea celor de la Jandarmeria Dâmbovița a avut loc la Pătroaia (comuna Crângurile), în dimineață zilei de luni, 13 aprilie. Conform celor de la IJJ Dâmbovița:

Imagine

Sursa foto-IJJ Dâmbovița, facebook

„Un bărbat în vârstă de 48 de ani dat în urmărire națională, cu mandat de arestare pentru infracțiunea de furt, a fost prins astăzi, 13 aprilie a.c. de jandarmi în timpul desfășurării unei misiuni pe raza localității Pătroaia, care a vizat respectarea prevederilor legale impuse pe perioada stării de urgenţă.
Persoana depistată, urmărită național a fost predată pe baza unui proces-verbal organelor de poliție pentru luarea măsurilor legale.”

Au precizat cei de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița, într-o postare pe pagina oficială de facebook a instituției.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top