INTERVIU Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa

in Actualitate/Interviu by
Banner

Constantin ”Costi” Ana,  primarul orașului Pucioasa este, fără îndoială, unul dintre cei mai non-conformiști primari din județul Dâmbovița!

Greu de înghesuit în tiparele politicianului autohton, primarul Pucioasei are toate păcatele omului obișnuit – dar și toate calitățile liderului pe care comunitatea se poate bizui în vremuri de restriște!

Oamenii din Pucioasa îl cunosc bine. Îl văd permanent la treabă prin oraș sau la primărie, e tot timpul în dialog cu ei în spațiul virtual.

Primarul Ana este de o sinceritate dezarmantă, contraproductivă uneori, preferând un adevăr neplăcut, care i-ar putea provoca daune… electorale, în locul unei minciuni frumos ambalate.

Cred că cea mai simplă și mai onestă constatare despre Constantin Ana ar fi aceea că își iubește orașul mai mult decât iubește funcția! Și se vede acest lucru în performanțele echipei pe care o conduce.

Vă propun un interviu de 30 de minute în care se vorbește fără menajamente despre problemele și provocările actuale, despre situația spitalului din Pucioasa, despre deciziile care se iau în spatele ușilor închise, peste capetele celor din Pucioasa – dar care îi afectează direct, despre zbaterea administrației orășenești de a ține în siguranță cetățenii orașului. Și despre viitor. Despre speranță. Despre oamenii din Pucioasa.

Vizionare plăcută!

INTERVIU Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa

Publicată de Bazar Media pe Sâmbătă, 11 aprilie 2020

Banner