Corneliu Ștefan: Salvatorii economiei județului suntem NOI. Cumpărați produse locale!

in Actualitate/Economie by
Banner

Discuțiile pe marginea prăbușirii economice, cauzată în egală măsură de coronavirus și de incompetența guvernanților, nu vor conduce nicăieri dacă noi nu vom înțelege că este momentul în care ne salvăm împreună.

Scăderea dramatică a veniturilor unei bune părți a populației, spectrul falimentului amenințând zeci de mii de firme din toată țara, problemele grave care amenință sectoare întregi ale economiei, sunt doar câteva argumente pentru o reevaluare a comportamentului fiecărui cetățean. Este momentul ca, fără nici un sacrificiu personal, să îi ajutăm pe cei care muncesc să țină în viață economia județului și a țării

Pentru început, putem face ”efortul” minimal de a cumpăra produse românești, dacă se poate. Și nu de la supermarket, ci de la magazinul de cartier. Legume, fructe – cumpărăm de la producătorii locali, cunoscuți în toată țara pentru calitatea produselor lor.

Avem în județ câteva dintre cele mai cunoscute zone legumicole și pomicole din toată țara. Legumele de la Băleni, ca să dăm doar un exemplu, sunt mai gustoase și mai bune decât cele aduse de peste mări și țări, crescute cine-știe-cum!

Corneliu Ștefan, deputat de Dâmbovița, face apel la dâmbovițeni să dea dovadă de solidaritate și de unitate, pentru a depăși împreună criza și pentru a salva economia județului.

Dep. Corneliu ȘTEFAN: ”Legumele din comuna #Băleni și oamenii de acolo nu mai au nevoie de nicio prezentare. Acum însă au nevoie de noi, ca de altfel toți producătorii din #Dâmbovița.
Salvatorii economiei județului nostru suntem NOI, doar dacă cumpărăm produse locale!
Astăzi am mers în comuna #Băleni împreună cu Carmen Holban, Claudia Gilia
, Tachianu Marian, Luciana CristeaMihail Cristian Avanu Ionut Savoiu și Georgiana Nita și am cumpărat direct de la producători.
Știți foarte bine că legumele venite din cine știe ce parte a lumii nu au același gust cu cele crescute de oamenii noștri din #Băleni!
Criza o putem trece doar împreună. Așadar, în această perioadă, trebuie să arătăm că suntem uniți și că ne sprijinim unii pe alții.
Haideți să cumpărăm doar produse sănătoase, de la producătorii dâmbovițeni sau români.
Căutați în primul rând produsele dâmbovițene!
#ProdusinDambovita
#AlăturideOameni
#Dambovita
#Romania”

Banner