Avertismentul polițiștilor: O lumânare la cimitir vă poate costa 10.000 de lei! Patrule în apropierea lăcașurilor de cult!

in Actualitate/Social by
Banner

Apropierea Sfintelor Sărbători de Paşti, a constituit întotdeauna un prilej de bucurie şi emoţie. În acest weekend, pentru credincioșii ortodocși urmează Floriile, iar pentru cei catolici sau din alte culte, Paștele.

Astfel, vă recomandăm să păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile! Nu transformați febra cumpărăturilor în alt fel de febră.

Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră!

Sancțiunile pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare sunt de la 2.000 la 10.000 de lei.

De asemenea, în acest an bisericile vor transmite oficierea slujbelor prin intermediul mass-media, dar și online. Rămâneți în casă și păstrați distanțarea socială.

Totodată, accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci cu respectarea  numărului de 8 persoane. Renunțați la deplasările la cimitir!

Echipajele de poliție, jandarmerie și poliție locală se vor afla în proximitatea lăcașelor de cult.

Pentru prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea și siguranța cetăţenilor, peste 300 de patrule formate din polițiști, jandarmi, militari și polițiști locali, vor continua să acționeze pe parcursul acestui weekend, în sistem integrat, în dispozitivul de ordine și siguranță publică.

Sursa: IPJ Dâmbovița

 

Banner