fbpx

Platformă de știri și opinii

Admitere Universitatea Valahia Targoviste

Spații de cazare la Universitatea “Valahia”, pentru medicii dâmbovițeni aflați în lupta cu COVID 19

in Actualitate/Administrație by
Banner

Unul dintre căminele de studenți aparținând Universitătii “Valahia” din Târgoviște va deveni spațiu de cazare pentru medicii din Dâmbovița, ce se află în prima linia a luptei contra coronavirusului.

Admitere Universitatea Valahia Targoviste

Anunțul privind destinația viitoare  a unuia dintre căminele Universității “Valahia” din Târgoviște a fost făcut de președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, care a spus,în cadrul unei conferințe de presă on-line (7 aprilie 2020), că mai mulți medici din Dâmbovița (22 momentan), aflați în prima linie a luptei împotriva coronavirusului doresc să beneficieze  de spațiu de cazare izolat, pentru a nu risca interacțiunea cu propriile familii și eventuala infectare a acestora, în cazul în care vor fi la rândul loc contaminați cu COVID 19 de la pacienții pe care îi tratează.

Ca spații disponibile, președintele CJ Dâmbovița, a spus că au fost identificate o pensiune și un cămin al Universității “Valahia” din Târgoviște. Anterior, cei de la Universitatea “Valahia” din Târgoviște fuseseră notificați cu privire la faptul că li se solicită, din partea Prefecturii Dâmbovița, cedarea ( pe perioada pandemiei de coronavirus) a unui cămin studențesc, ce urmează să intre în lista de spații disponibile pentru carantină.

Se pare că până la urmă locația (căminul studențesc) va găzdui cadrele medicale din Dâmbovița, ce vor locui, pe perioada pandemiei de coronavirus, în aceste spații.

Conform celor declarate de președintele CJ Dâmbovița, la momentul actual sunt doar 22 de cereri din partea cadrelor medicale, dar este posibil ca în următoarele zile aceste cereri să crească , în sensul în care cadre medicale, implicate în lupta cu coronavirusul, să îsi manifeste dorința de a locui în spații cu regim de carantină în această perioadă, pentru a nu risca îmbolnăvirea propriilor familii.

Universitatea “Valahia” este solidară cu medicii și alte categorii profesionale care se află în aceste zile în linia întâi a luptei cu coronavirusul.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top