fbpx

Platformă de știri și opinii

Titu| Amendă de 2000 de lei și dosar penal, pentru furt de dezinfectant, pentru un tânăr de 19 ani

in Actualitate by
Banner

La Titu, în Dâmbovița, autoritățile locale s-au conformat deciziei, transmise prin Ordonanța Militară  nr. 3, de a monta dezinfectant la fiecare intrare de bloc. Numai că, în multe locuri, dezinfectantul nu a stat pentru foarte mult timp la îndemâna locatarilor, acest fiind sustras de unii mai puțin interesați de binele comunității. Un tânăr de doar 19 ani, din localitate, a fost identificat după ce a sustras un astfel de recipient. Este cercetat penal și s-a ales  și cu o amendă de 2000 de lei, pentru părăsirea domiciliului fără drept.

Acțiunea de montare a recipienților de dezinfectanți pentru mâini, a demarat la Titu, în urma cu câteva zile. Multe dintre recipentele montate au dispărut însă la fel de repede . La data de 5 aprilie polițistii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că o persoana necunoscută a sustras un recipient cu dezinfectant, din scara unui bloc.

În urma activitătilor desfășurate, polițistii au identificat un tânăr de 19 ani, din Titu, bănuit de comiterea faptei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor sa fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă. Tânarul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2000 de lei pentru nerespectarea prevederilor art.4 alin. 2 din Ordonanța Militară nr.3/2020, respectiv pentru nerespectarea obligației de a nu  părăsi domiciliul în condițiile instituite prin starea de urgență.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top