fbpx

Platformă de știri și opinii

31 de sancțiuni contravenționale ( 5 aprilie) în vecinătatea zonei de infecție cu coronavirus de la Corbii Mari

in Actualitate/Administrație by
Banner

31 de dâmbovițeni au fost sancționați, în doar două ore (5 aprilie), la un control pe linia respectării prevederilor legale impuse prin Ordonanță Militară nr.3 ( perioada de stare de urgență) pentru prevenirea răspândirii coronaviruslui. Acțiunea a avut loc în data de 5 aprilie, pe raza comunelor dâmbovițene Corbii Mari, Crevedia si Potlogi.

Foto-acțiune 5 aprilie (sursa foto-captură postare MDI Tv)

Duminică, 5 aprilie, în intervalul orar 12.00-14.00, polițistii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliției Române, au acționat pe raza localităților Crevedia, Potlogi și Corbii Mari, pentru verificarea modului de respectare a reglementărilor legale instituite pe perioada stării de urgență.

Foto-acțiune Pucioasa (arhivă, sursa foto-facebook)

Ca urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 31 de sancțiuni contravenționale,în valoare de 61.000 de lei, pentru nerespecatarea restricțiilor de circulație impuse de Ordonanță Militară nr. 3/2020.

Totoodată polițiștii au legitimat 115 persoane și au controlat 77 de autovehicule. Astfel de controale au loc zilnic pe raza județului Dâmbovița, informează cei de la IPJ Dâmbovița.

La Corbii Mari, una dintre cele trei localități unde a avut loc controlul din data de 5 aprilie, este „punctul fierbinte”, în ceea ce privește coronavirusul, din județul Dâmbovița. 19 cazuri de îmbolnăvire au fost confirmate în localitate, fiind înregistrate, din păcate, și 2 decese. Sute de persoane din localitate se află fie în carantină, fie în izolare, tot din cauza .

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top