Corneliu Ștefan: ”Recunoștință celor din prima linie! RESPECT!”

in Opinii/Politică/Social by
Banner

Criza provocată de coronavirus a scos la iveală multă mizerie, dar a avut meritul de a ne arăta că există și oameni de calitate excepțională, adevărații eroi ai luptei împotriva molimei ucigașe!

Liderul social-democraților dâmbovițeni, deputatul Corneliu Ștefan, a lansat o campanie de promovare a celor care zi de zi, ceas de ceas, anonimi, fără tam-tam, luptă pentru sănătatea și viețile semenilor lor. Medici, farmaciști, militari, polițiști, comercianți, funcționari sau voluntari, sunt prinși într-un război în care nu există decât o variantă: victorie!

Cel mai bine putem cerne grâul de neghină, oamenii de valoare de scursurile societății (care populează toate palierele sociale!) în vremurile și locurile cel mai grav încercate, acolo unde până și cei mai curajoși șovăie, Primul episod al campaniei demarată de deputatul Ștefan are ca țintă Corbii Mari, comună greu încercată în ultimele zile.  Un loc de coșmar pentru mulți, localitatea Corbii Mari, de unde covid-19 a lovit din greu județul nostru, ne arată care este valoarea solidarității și a devotamentului.

Lăsat aproape singur în lupta cu virusul, primarul comunei a reușit, alături de un grup de oameni de excepție, să limiteze proporțiile dezastrului, iar mai apoi să aducă sub control situația.

Deputatul Corneliu Ștefan face un gest pe care, până la urmă, ar trebui să îl facem toți: să ne îndreptăm către cei care, în ciuda temerilor justificate pe care le încearcă orice om în fața unei asemenea amenințări mortale, nu ezită să se plaseze în prima linie, salvând vieți!

”Ei sunt oamenii care luptă, pentru noi, împotriva răspândirii COVID-19! De astăzi, vom începe o campanie în care o să vi-i prezentăm pe cei cărora trebuie să le fim recunoscători pentru tot ceea ce fac în această perioadă pentru noi”, anunță dep. Corneliu Ștefan, asigurându-ne că nimeni nu va fi uitat. La urma urmelor, măcar atât putem face și noi pentru ei: să le mulțumim din toată inima pentru că ei stau între noi și virusul ucigaș!

Corneliu Ștefan: ”În fiecare zi, o să aducem în fața dumneavoastră medici și farmaciști dâmbovițeni, oameni de pe ambulanțe, personal MAI, vânzători din magazine, administratori de restaurante, șoferi de aprovizionare, cei care au făcut donații diverselor instituții dâmbovițene, reprezentanții autorităților locale, reprezentanții mass-mediei locale și nu îl ultimul rând dâmbovițeni implicați in acesta lupta.

#CorbiiMari – cea mai încercată localitate din județul #Dâmbovița!
Oamenii de acolo nu au abandonat lupta, deși alții le-au întors spatele!
Ei sunt acolo, în prima linie, #Alaturideoameni în lupta cu COVID-19!
#RESPECT
#VaMulțumim

Banner