fbpx

Platformă de știri și opinii

SUPERCOM intensifică activitățile de prevenire a răspândirii COVID-19

in Actualitate/Social by
Banner

Înființată în 1990, S.C. Supercom S. A. este cel mai mare operator de salubritate din județul Dâmbovița. Încă de la declanșarea acestei crize generate de coronavirus, Supercom a luat măsuri de combatere a răspândirii virusului.

Astfel, se fac eforturi pentru menținerea unei curățenii și igiene exemplare în perimetrul platformelor de precolectare, iar autospecialele care deservesc toate cele cinci puncte de lucru din județ sunt spălate zilnic și dezinfectate.

Video – Supercom intensifică activitățile de prevenire a răspândirii COVID-19 

Supercom este un exemplu de angajator “așa da”. Spunem aceasta deoarece niciunul dintre cei peste 300 de salariați nu pleacă pe teren, să colecteze deșeurile, fără echipament de protecție, fapt ce denotă atât respectul față angajați, cât și față de comunitate.

Supercom deservește 89 de localități din județul Dâmbovița, inclusiv municipiile Târgoviște și Moreni și orașele Găești, Titu, Pucioasa, Fieni și Răcari.

Astfel, de serviciile de înaltă calitate oferite de Supercom beneficiază cei aproximativ 550.000 de mii de dâmbovițeni, dar și agenții economici privați și instituțiile publice.

Societatea colaborează întotdeauna bine cu autoritățile locale pentru bunul mers al lucrurilor, în beneficiul cetățenilor și al agenților economici.

În această perioadă, în care curățenia și igiena sunt cuvintele cheie, angajații Supercom demonstrează că, deși se spune că nimeni nu este de neînlocuit, absența lor chiar ar naște un dezastru, așa cum vă povesteam aici.

Așadar, dacă toți cei de lângă noi lucrează temeinic pentru a ne asigura toată protecția, nu ne rămâne decât să dăm și noi dovadă de respect și de responsabilitate și să facem pași mărunți, dar siguri către diminuarea răspândirii COVID-19.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top