fbpx

Platformă de știri și opinii

PSD DB-Corneliu Ștefan anunță ședință de urgență la CJ Dâmbovița, pentru alocarea de fonduri către primării

in Actualitate/Administrație/Politică by
Banner

Într-o conferință de presă on-line, președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, a anunțat că va fi convocată o ședință de urgență la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița, ce va avea ca principal scop alocarea tuturor resurselor financiare bugetare neutilizate către localitățile județului. Inițiativa a fost luată, spune deputatul, pentru a susține lupta cu pandemia de , a comunităților locale.

Foto- Corneliu Ștefan, conf.presă on-line, 4 aprilie 2020

Anunțul făcut de Corneliu Ștefan, în cadrul conferinței de presă, este că 21 de consilieri județeni PSD (din totalul de 35 de consilieri județeni, din Dâmbovița) au semnat pentru convocarea unei ședințe de urgență. Aceasta va avea loc săptămâna următoare iar scopul, spune Cornel Ștefan, este de a aloca toate sumele disponibile în fondul de rezervă, avut la dispoziție de președintele CJ Dâmbovița, sau alte sume nefolosite la momentul actual, către cele 89 de localităti ale județului. Mai cu seamă acolo unde exista probleme în lupta cu , spune Corneliu Ștefan.

De remarcat este și faptul că președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, tot PSD, nu a fost consultat cu privire la proiectele de hotărâre propuse de colegii săi de partid. Deasemnea nici consilierii liberali, ce fac parte din CJ Dâmbovița, nu au fost consultați, dupa cum a declarat chiar președintele PSD Dâmbovița,în cadrul conferinței de presă.

Chiar dacă proiectul de hotărâre va fi aprobat va fi nevoie și de votul președintelui CJ Dâmbovița, ca autoritate publică si ordonator principal de credite.

Foto– Corbii Mari, județul Dâmbovița

La momentul actual, cele mai mari probleme, din județul Dâmbovița, în ceea ce privește lupta contra epidemiei de coronavirus sunt la Corbii Mari, localitate unde există 19 cazuri confirmate de îmbolnăvire cu coronavirus iar două persoane au decedat. Autoritatea locală, prin primarul comunei, a declarat că resursele financiare de care dispune localitatea sunt limitate iar în curând nu vor mai fi suficiente pentru a reuși o eficientă dezinfectare și limitare a răspăndirii virusului, prin metodele specifice. Aceaiași situație se pare că se repetă și la nivelul altor comunități locale, ce au utilizat sau urmează să utilizeze toate fondurile disponibile în lupta de stopare și prevenție a răspândirii .

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top