PSD Dâmbovița îl ironizează pe Virgil Guran: ”trece peste COVID-19 din biroul de la Guvern!”

in Politică by
Banner

Social-democrații dâmbovițeni, conduși de deputatul Corneliu Ștefan, reacționează la un comunicat de presă transmis de Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița.

Virgil Guran, Consilier de Stat la Cancelaria prim-ministrului, este acuzat de PSD că se împăunează cu munca altora în lupta împotriva coronavirus.

PSD Dâmbovița îi cere liderului liberal, printr-un mesaj distribuit în spațiul virtual, să se renunțe la tentativa de a atrage capital electoral din primarilor și a celorlalți dâmbovițeni aflați în prima linie, împotriva pandemiei.

”Domnule Guran, nu vă atribuiți meritele primarilor dâmbovițeni!
Primarii dâmbovițeni asigură dezinfectarea blocurilor, străzilor, parcurilor, dezinfectarea școlilor, a instituțiilor și spațiilor publice! Mijloacele publice de transport în comun sunt dezinfectate tot de primăriile dâmbovițene.
Primarii se asigură ca toate persoanele care au nevoie de ajutor să primească tot ceea ce le trebuie și fac tot posibilul ca nimeni să nu aibă de suferit! Din banii primăriilor se asigu
ră cheltuielile cu mâncarea și apa pentru persoanele aflate în carantină. Ca și în cazul medicilor, care nu au măsuri minime de protecție, nici primarii dâmbovițeni nu au primit bani pentru astfel de cheltuieli, doar promisiuni!
De munca lor vrea însă să beneficieze liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran! Mai mult decâ atât, Virgil Guran a început să se substituie Prefecturii Dâmbovița și să posteze comunicate de presă în numele Instituției Prefectului. Virgil Guran vrea să profite de munca primarilor dâmbovițeni și să-și atribuie meritele muncii lor în condițiile în care nici măcar nu știe unde este județul nostru!

Mergeți, domnule Guran, la Corbii Mari! Puteți să le spuneți oamenilor de acolo că ați făcut ceva pentru ei? Dumneavostră, personal, NIMIC!
Ați auzit de Pucioasa? Este un oraș în județul Dâmbovița! Spitalul Orășenesc Pucioasa a fost desemnat spital suport! Nu întrunește toate condițiile, dar primarul de acolo se zbate să rezolve siutația!

Sloganul tuturor primarilor dâmbovițeni, mai ales în această perioadă, este “Trecem împreună peste asta!”.
Domnule Guran, dumneavoastră treceți peste COVID-19 din biroul pe care îl aveți în Guvern, nu în stradă ca primarii și angajații primăriilor dâmbovițene!”,
se afirmă în mesajul social-democraților dâmbovițeni.

Banner