fbpx

Platformă de știri și opinii

Gripa

DÂMBOVIȚA: Încă un bărbat din Corbii Mari a murit din cauza coronavirusului

in Actualitate by
Banner

A fost înregistrat primul deces al unei persoane care se afla internată pentru într-un spital din Dâmbovița. Este vorba, conform informațiilor de un bărbat de 56 de ani, care făcea dializă și care fusese infectat tot la centrul de dializă din București unde a fost infectat și bărbatul de 56 de ani, din Corbii Mari, care a decedat în data de 26 martie. La nivel național totalul deceselor a ajuns la 107.

Bărbatul, de 56 de ani, tot din comuna dâmbovițeană Corbii Mari, de unde era și precedentul caz de deces din Dâmbovița, din cauza , se afla internat la Secția de boli infecțioase a SJUT, la Târgoviște.

Conform unor surse, bărbatul fusese transportat pentru dializă chiar miercuri, 1 aprilie, iar ulterior s-a simțit din ce în ce mai rău, acesta pierzând lupta cu boala în data de 2 aprilie. Bărbatul era internat din data de 25 martie fiind confirmat cu  din data de 26 martie. Bărbatul suferea de insuficiență renală și miocardită.

Imagine

În Dâmbovița, sunt la ora actuală 19 cazuri confirmate de . Conform informațiilor, toți sunt din comuna Corbii Mari și sunt fie infectați la Centrul de Dializă din București, unde au fost infectate și cele două persoane ce au decedat, în Dâmbovița, fie sunt contacți direcți (rude) ce au contractat virusul de la cei infectați la Centrul de Dializă din București. Toți sunt internați la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top