Victor Ciutacu, mesaj pentru guvernanți: ”Sunteți cel mai sinistru regim politic de la al lui Ceaușescu încoace”

in Actualitate/Opinii by
Banner

Atac fără precedent la adresa puterii! Victor Ciutacu, unul dintre cei mai cunoscuți (dar și controversați) ziariști români a publicat pe blogul personal un material extrem de acid la adresa guvernanților.

În maniera care l-a făcut celebru, Victor Ciutacu desființează actuala guvernare: ”Sunteți cel mai sinistru regim politic de la al lui Ceaușescu încoace”, le transmite Ciutacu celor din arcul puterii, într-un material cu titlu mai mult decât sugestiv: ”Vă urez condoleanțe, dumneavoastră și acoliților dumneavoastră”.

Titlul însuși este o palmă pentru prim-ministrul Ludovic Orban care declara deunăzi:

”Despre decese, le urez condoleanțe familiilor care au avut decese din cauza acestei epidemii.” (Conform Realitatea.net)

Deși nu îl numește, șeful statului este și el vizat de filipica lui Ciutacu, ziaristul acuzând exponenții puterii că s-au ”ridicat cinic pe morții de la Colectiv”, previzionând un sfârșit politic stigmatizat de morții de coronavirus.

”Ați ajuns să ascundeți morți, bă! Și să urați condoleanțe. Sunteți cel mai sinistru regim politic de la al lui Ceaușescu încoace. V-ați ridicat cinic pe morții de la Colectiv, vă scufundați patetic cu morții de Coronavirus agățați de gât. Nici acum nu pricepeți ce vi se întâmplă. Se prăbușește o lume în jurul vostru, iar voi furați ca apucații la importurile de medicamente, de materiale sanitare și de protecție. O să fiți îngropați cu toată ciordeala în jurul vostru, aliniată ordonat pe ștergare cu briliante, ca faraonii. odinioară Cu toate șpăgile pe care le vărsați în presă și-n influencereala voastră securistică, nimeni și nimic nu vă mai oprește din drumul către mormânt. Sunteți mai tembeli decât violoniștii de pe Titanic. Da’ măcar artiștii ăia au fost naiv-eroici, nu ticăloși…”, scrie ziaristul Victor Ciutacu pe blogul său.

Sursa și foto: www.ciutacu.ro

Banner