În plină criză, OAMENII nu uită să fie oameni!

in Actualitate/Social by
Banner

Pandemia de coronavirus și amenințarea mortală pe care a adus-o asupra noastră, au scos la iveală nebănuite fețe mizere ale celor pe care, până mai ieri, i-am fi considerat omeni. Speculanți, profitori, abjecții, indivizi capabili de orice ce doar pentru a scoate mai mulți bani de la semenii aflați în necaz.

Din fericire, avem și exemple de omenie, de empatie, de sacrificiu personal pentru binele celui de lângă tine!

De toate tipurile, exemplele ne sunt la îndemână iar presa – ca și rețelele de socializare – abundă de astfel de subiecte.

Un anume mesaj mi-a atras atenția, prin simplitatea li căldura umană pe care o transmite:

”Daca nu ai un loc de munca, nu ai bani, nu primesti nici un ajutor si ai terminat proviziile, TE ROG SĂ NU TE DUCI LA SOMN FĂRĂ SA FI MÂNCAT! Scrie-mi in privat, fără jena, ca din ceea ce am eu in casa mi-ar face plăcere sa împart cu tine! De mic am fost învățat ca unde mănâncă unu , pot sa mănânce doi ! Vom traversa si momentul acesta, va fi totul bine, trebuie sa rămânem uniți!
Nu vreau publicitate nu vreau felicitari si nici nu vreau rasplata.. Numele tau o sa ramana secret doar noi vom sti.. tu si eu.. Locuiesc in Targoviste Jud  Dambovita esti prin apropriere ma deplasez cu cea mai mare placere 
🙏🙏🙏!!” (mesajul original AICI)

Este mesajul pe care un târgoviștean l-a publicat pe Facebook.

Faptul că există astfel de OAMENI, mă face să cred că, totuși, vom trece cu bine peste toate. Probabil vom ieși mai săraci din această criză, dar cât de bogați vom fi, totuși, știind că printre noi sunt astfel de oameni cu suflet mare!

BRAVO, Bogdan!

Banner