fbpx

Platformă de știri și opinii

Dâmbovița| Cod galben de ninsori la munte, până pe 1 aprilie. Temperaturi scăzute, la Târgoviște

in Actualitate/Utile by
Banner

Un nou episod de iarnă autentică. La asta sunt martori în aceste zile și dâmbovițenii. Este cod galben de ninsoare în zona montană a județului, iar în zonele mai joase de relief temperaturile au scăzut considerabil. Episodul de iarnă, după cum anunță meteorologii, va dura până în prima parte a zilei de 1 aprilie.

a momentul actual, conform celor de la ANM, și nordul județului Dâmbovița se află sub incidența codului galben de zăpadă și viscol:

Imagine

COD GALBEN
Interval de valabilitate: 30 martie, ora 22:00 – 01 aprilie, ora 10:00
Fenomene vizate: ninsori moderate cantitativ, strat de zăpadă local consistent, temporar viscol în zona montană înaltă;

 În intervalul menționat, în Carpații Meridionali și de Curbură, în sudul Transilvaniei, nord-vestul Munteniei, apoi şi în vestul şi nordul Olteniei şi sudul Banatului temporar vor fi ninsori în general moderate cantitativ şi se va depune strat de zăpadă local consistent. În zona montană înaltă, vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 65…75 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită, în special pe parcursul nopţii de luni spre marţi (30/31 martie).

Foto-Târgoviste 31 martie 2020

În zonele mai joase de relief din județul Dâmbovița continuă să ningă, iar precipitațiile, sub formă de ninsoare, vor continua, conform prognozelor, până la primele ore ale zilei de 1 aprilie. La Târgoviște maxima zilei (31 martie) este de doar 2 grade Celsius, dar conform prognozelor vremea se va încălzi considerabil, începând din data de 2 aprilie, când sunt anunțate maxime de 11 grade. Temperatura va crește în fiecare zi, pănă la sfârșitul săptămânii (duminică 5 aprilie), când maximele vor ajunge la 15 grade Celsius.

Distribuie pe
Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top