Cezar Preda, mesaj liniștitor pentru pensionari: Pensiile se vor plăti la timp!

in Actualitate/Social by
Banner

În avalanșa de știri cenușii, o veste bună pentru cel mai expus segment al populației, pensionarii: pensiile vor fi plătite fără întârzieri, în ciuda situației provocată de pandemia de coronavirus și a măsurilor restrictive adoptate cu scopul de a o combate.

Cezar Preda, deputat PNL de Dâmbovița, a anunțat că nu vor fi probleme cu pata pensiilor. Ba, chiar mai mult, afirmă deputatul liberal, oamenii și-ar putea primi pensiile chiar mai devreme!

Cezar Preda o citează pe Violeta Alexandru, Ministrul Muncii şi Protecției Sociale, care a făcut un anunț în acest sens.

Violeta Alexandru: ”Banii pentru pensii sunt planificaţi în buget. Facem toate eforturile să aducem pensiile pensionarilor chiar mai devreme decât data obişnuită pentru luna aprilie, pentru luna de sărbători pascale. Sunt fonduri în buget pentru plata pensiilor şi a prestaţiilor sociale, încercăm ca ele să ajungă până în ziua de Paşte (19 aprilie ) la toţi pensionarii, ca să aibă o minimă linişte pentru a-şi petrece sărbătorile. Sigur că azi trecem printr-o situaţie delicată, dar pensionarii nu trebuie să se îngrijoreze, pentru că nu există riscul neplăţii pensiilor. ”

 

Banner