(P)Cu o floare nu se face primăvara. Dar un buchet de flori vă înseninează ziua!

in HOBBY/Utile by
Banner

Măsurile de izolare, impuse de extinderea pandemiei de coronavirus, ne-a făcut să vedem cu alți ochi micile plăceri ale vieții. Câți dintre nou erau conștienți de efectul unui banal buchet de flori asupra tonusului nostru, atunci când la tot pasul găseai flori proaspete?!

Acum, din grija pentru noi și pentru cei dragi, pentru a nu contribui la agravarea situației, stăm în case. Am văzut toate filmele pe care altădată am fi vrut să le vedem, am ascultat muzică, am citit, ne-am uitat de zeci de ori prin albumele de fotografii… dar… tot lipsește ceva! Și dacă nu putem (încă) să ne bucurăm de frumusețea naturii și de plimbările în parcuri, putem aduce frumosul la noi!

Rețeaua de socializare este, și din această perspectivă, locul unde putem găsi ceea ce ne lipsește – sau, cel puțin ceva cu care să suplinim!

Pentru iubitorii de flori, cei cărora un buchet frumos, aranjat cu suflet, le poate lumina ziua, există o soluție la îndemână!

GIFTERS, o afacere locală târgovișteană, deja un brand cunoscut în materie de cadouri și suveniruri, nu și-a încetat activitatea, ci a fost transferată acasă, pentru siguranța lor și a clienților!

Pentru amatorii de frumos, pe baza unei comenzi telefonice, Gifters creează diverse aranjamente florale și nu numai. Dar… ”să nu uitați că este important să stați în casă!”, le transmit cei de la Gifters clienților.

Comenzile vă vor fi livrate direct la ușă în condiții de maximă siguranță, cu respectarea celor mai stricte norme de igienă.

Mesajul echipei GIFTERS se încheie într-o notă de optimism molipsitor: ”TOTUL VA FI BINE!”

Pentru cei care vor un strop de frumos în cenușiul carantinei sau izolării impuse, pentru a uita de rigorile prezentului și a visa la normalitate, nu ezitați să contactați echipa GIFTERS la telefon 0760754277 sau prin mesaj privat pe Facebook, AICI

Banner