fbpx

Platformă de știri și opinii

Constantin Ana: Trebuie să salvăm firmele românești!

in Actualitate by
Banner

Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa, a anunțat că de luni, 23 martie 2020, se va ocupa de problemele prin care trec antreprenorii din localitate în această perioadă.

Edilul susține că firmele private sunt foarte importante, că ele susțin economia țării și că este necesar ca Statul să ia măsuri pentru a le sprijini.

„Statul român trăiește pentru că există firmele private!

Ca să nu ajungem să vorbim la trecut despre relația dintre firme și stat, trebuie să luăm urgent măsuri pentru sprijinirea societăților comerciale afectate, adică aproape toate!

Că vorbim de un simplu coafor sau de o firmă de transport, de o cofetărie sau o fabrică de produse textile, de un service auto sau de o firmă de construcții, cu toți au pus umărul la progresul societății românești!

Efortul antreprenorilor locali și naționali au asigurat bani pentru dezvoltare și au degrevat statul printre altele de o sarcină imensă: grija veniturilor unei mari părți a populației! 

Eu unul le sunt recunoscător tuturor agenților economici din orașul Pucioasa și îi asigur de tot respectul meu!

Și pentru că observ tensiunea, dacă nu disperarea unor persoane ce simt că tot ce au construit într-o viață stă să se năruie, de luni o să facem în tot orașul Pucioasa un lucru simplu: o să îi invit pe agenții economici să îmi facă o listă de propuneri pentru a salva ceea ce se mai poate salva, pentru a asigura puțină stabilitate atât antreprenorilor, cât și angajaților lor!

Împreună sunt sigur că vom redacta un material coerent pe care să îl înaintăm Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, Guvenului României și Parlamentului!

Este timpul ca statul să treacă de la promisiuni pierdute prin decrete la măsuri concrete!!!

Trebuie să salvăm firmele românești, ca să putem salva orașul, județul, țara noastră!!!” a declarat Constantin Ana.

Sursa: Facebook Constantin Ana 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top