fbpx

Platformă de știri și opinii

Clubul Victorioșilor demonstrează că și orele de muzică se pot ține online

in Actualitate/Educație by
Banner

Deși este un club privat, odată cu declanșarea situației epidemiologice la nivel național, și Clubul Victorioșilor din Târgoviște s-a alăturat celor care respectă măsurile impuse de Ministerul Educației.

Chiar dacă întâlnirile săptămânale ale micuților nu mai au loc fizic, ele se întâmplă cu ajutorul tehnologiei, nelăsând astfel timpul să instaleze lacune la nivelul cunoștințelor acumulate.

Alături de mentorii lor, Viorica și Victor Mihalache, copiii și tinerii de la Clubul Victorioșilor își respectă orarul, iar lecțiile de muzică s-au dovedit a fi la fel de atractive și în mediul virtual.

Copiii fac vocalize, exerciții de dicție, cântă și se pregătesc în continuare pentru scenă. Își doresc ca, atunci când festivalurile artistice din țară se vor relua, să fie pregătiți pentru scenă, nu să se prezinte ca după o lungă vacanță.
Se pare că lecțiile online de astăzi au avut succes.

Micuții au demonstrat că știu să respecte regula de aur a acestei perioade, statul acasă, și că își găsesc fel de fel de preocupări alături de întreaga familie.
Pentru ei nu există plictiseală.

În fiecare zi învață cântece noi, pun întrebări interesante mentorilor lor și la fiecare minut absorb informații utile.
Dintre cei care, în această perioadă, încurajează statul acasă și activitățile de familie este și Selena Bobeică, și ea componentă a Clubului Victorioșilor Târgoviște.

Vineri, 13 martie 2020, Selena a fost prezentă, prin intermediul tehnologiei, alături de sora ei mai mică, la emisiunea “Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Aici, cele două surori le-au arătat telespectatorilor cum s-au distrat în bucătăria de acasă și cum împart timpul cu folos.

Selena are deja o emisiune, Selenar, ajunsă la episodul cu numărul 8, pe care o puteți găsi pe canalul de YouTube SELENAR. În spatele acestei producții stă echipa Talent TV, cea care realizează toate materialele video în care sunt protagoniști copiii de la Clubul Victorioșilor Târgoviște.

Așadar, pentru a viziona mai multe videoclipuri ale copiilor talentați de la Clubul Victorioșilor, puteți accesa Talent TV.

În această perioadă, tot mai mulți profesori din Dâmbovița, fie din mediul urban, fie din mediul rural, au luat inițiativă și au optat să își țină orele de curs prin intermediul calculatoarelor sau al telefoanelor.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top