PARLAMENT: Măsuri pentru situațiile de urgență

in Parlament/Politică/Sănătate by
Banner

În cazul agravării situației provocate de pandemia (deja!) de COVID-19, autoritățile române vor avea la dispoziție stocuri de materiale de urgență și surse de finanțare pentru susținerea măsurilor care se impun.

Acesta este mesajul pe care l-a transmis deputatul Carmen Holban, membru al Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților.

Deputat de Dâmbovița, Carmen Holban a explicat, într-o postare pe pagina personală de Facebook, importanța votului dat de Comisia parlamentară din care face parte, pentru raportul de adoptare al unui proiect de lege care vizează stocurile de urgență medicală și nu numai.

#PSD a fost şi este responsabil în gestionarea actualei crize!

Vreau să vă spun că ieri, Comisia pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaților a votat în unanimitate, după dezbatere şi înregistrarea de amendamente, un raport de adoptare a proiectului de Lege pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.11 /2020, în prezenţa domnului secretar de stat, Raed Arafat. Proiectul se referă la stocurile de Urgență medicală şi măsuri pentru instituirea carantinei.

Important este că modificările permit, în situaţii speciale, majorarea stocurilor de urgenţă sau suplimentarea bugetului MAI, la propunerea Grupului de suport tehnico-ştiintific care gestionează situația de criză.”

Banner