fbpx

Platformă de știri și opinii

Adrian Țuțuianu, candidat pentru șefia CJ DB: “Nu sacrific Pro România de dragul PSD”

in Actualitate/Politică by
Banner

Este deja (aproape) oficial. Senatorul Adrian Țuțuianu (PRO România) va candida, la alegerile locale din acest an, pentru a câștiga șefia CJ Dâmbovița.

Anunțul a fost făcut în weekend-ul recent încheiat. Candidatura va fi însă din partea PRO România Dâmbovița și nu  din partea une alianțe de centru stânga (PSD-PRO România), cum a fost speculat că se va întâmpla.

Declarația senatorului Adrian Țuțianu a fost făcută în weekend, la momentul în care organizația Dâmbovița a Pro România lansa candidatura reprezentantei partidului pentru primăria comunei dâmbovițene Crevedia.

„Dacă se va face o alianță  (n.m. între PSD și Pro România) nu știu să vă spun astăzi. În orice caz m-am consultat cu foarte mulți colegi și am decis că este cazul să-mi asum o candidatură nouă la Consiliul Județean. Nu exclud o alianță cu Partidul Social Democrat, dar nici nu stau după PSD.” a spus Țuțuianu. Informația a fost preluată și pe pagina Pro România Dâmbovița, dintr-o rețea de socializare.

Anterior senatorul dâmbovițean declarase și că: „Nu o  să sacrific Pro România de dragul PSD”, vorbind tot despre posibilitatea unor liste comune, PRO România-PSD Dâmbovița, la alegerile locale, pentru CJ Dâmbovița.

Adrian Țuțuianu a mai câștigat președinția CJ Dâmbovița în 2012 și 2016, din postura de reprezentant al PSD. În 2016, acesta a renunțat la mandatul de președinte al CJ Dâmbovița, dupa ce a fost ales senator în Parlamentul României, tot pe listele PSD. Ulterior, acesta a fost exclus din partid (noiembrie 2018) de Liviu Dragnea, după celebrul scandal al scrisorii celor trei dizidenți, Adrian Țuțuianu, Gabriela Firea și Paul Stănescu.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top