Platformă de știri și opinii

PSD DB| C. Ștefan și A. Oprea intră în lupta pentru CJ Dâmbovița

in Actualitate/Politică by
Banner

Conferință de presă cu surprize, mai mult sau mai puțin așteptate, la PSD Dâmbovița. Noul președinte al social democraților dâmbovițeni, deputatul Corneliu Ștefan, a anunțat strategia de luptă a organizației pe care o conduce pentru perioada următoare.

Este vorba de bătălia alegerilor locale din luna iunie, singurul scrutin din 2020 ce , deocamdată, are o dată sigură de organizare.

Înainte de toate, Corneliu Ștefan a anunțat însă noile ”achiziții” ale social democraților dâmbovițeni. Organizația are un nou purtător de cuvând, ce de acum înainte,  a precizat C.Ștefan, va fi cel care va dialoga cu mass-media. Este vorba de Costin Cozma, „un tânăr ce a lucrat 15 ani în presa locală”, a spus deputatul Ștefan.

Declarații Corneliu Ștefan

O a doua „achiziție” este cea a primarului de la Crevedia, Petre Florin, ce s-a înscris în PSD. În cazul primarului din Crevedia este posibil acest lucru, fără a pierde mandatul de primar (conform legii), pentru că acesta a fost ales, în 2016, pe listele UNPR, ulterior fiind dat afară din partidul pe listele căruia a candidat în alegeri. În ceea ce privește bătălia de la alegerile locale Corneliu Ștefan a declarat:

„În partid s-a deschis o competiție internă, pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița. Am hotărât aseară (n.m. 26 februarie 2020), în cadrul CeX-ului județean, că subsemnatul, Corneliu Ștefan, și Alexandru Oprea vor fi înscriși în cursă. Am întrebat în partid dacă mai sunt și alți doritori, dar nu a mai vrut nimeni. Am demarat un sondaj de opinie, iar în două săptămâni vom anunța rezultatul. Cine va fi plasat mai bine în preferințele electoratului va deveni candidatul PSD pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița.”

În ceea ce privește o alianță PSD Dâmbovița, formațiunea condusă de Corneliu Ștefan, și PRO România Dâmbovița, formatiune condusă de Adrian Țuțuianu (n.m. care și-a anunțat intenția de a candida, la rândul său, pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița), Corneliu Ștefan a declarat că:

”Voi propune o echipă de negociere cu Pro România, la nivelul județului Dâmbovița. Sondajul nostru va fi un sondaj al alianței PSD-Pro România, deoarece în sondaj va exista o întrebare în care alegătorii vor fi chestionați și cu privire la oportunitatea unei candidaturi comune, PSD-Pro România, pentru CJ Dâmbovița. Adrian Țuțuianu va fi inclus în acest sondaj.” a mai spus Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top