fbpx

Platformă de știri și opinii

Municipiul Târgoviște va avea o parcare de 1000 de locuri

in Actualitate/Administrație by
Banner

Joi, 27 februarie 2020, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Municipal Târgoviște, a fost aprobat un proiect de hotărâre cu impact pozitiv în ceea ce privește diminuarea valorilor de trafic rutier din centrul municipiului Târgoviște.

Având la bază o idee mai veche, a fost  demarată o investiție prin care se creează o parcare de cel puțin 1000 de locuri.

În același timp, se realizează o arteră de circulație care va face legatura între Bulevardul Independenței și Bulevardul I. C. Bratianu, asigurându-se și ieșire la strada Arsenalului.

“Modalitatea juridică de obținere a terenului necesar acestei investiții constă în expropierea și trecerea în domeniul public al municipiului Târgoviște a unei suprafețe de teren de aproxamimativ 22.000 mp, aflată acum în proprietatea SC UPET SA, însă neutilizată de foarte mulți ani.

Parcarea va fi situată în imediata vecinătate a centrului municipiului Târgoviște (lângă parcarea fostei “Cantup”), la o distanță de cel mult 5 minute de mers pe jos de cele mai importante instituții publice din orașul nostru.

Totodată, vor fi realizate și investiții conexe de tipul spațiilor verzi, sistemului bike-sharing și nu numai.

Mulțumesc doamnelor și domnilor consilieri locali pentru deschiderea arătată față de acest proiect!”, a declarat Daniel Cristian Stan, Primarul municipiului Târgoviște.

Sursa: Daniel Cristian Stan

Foto: Timpul.md

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top