EXCLUSIV: Interviu cu Ion Preda, primarul comunei Brănești

in Administrație/Interviu by
Banner

Aflată ani buni sub amenințarea falimentului din pricina unei greșeli de care nici Primăria, nici cetățenii nu se făceau vinovați, localitatea Brănești și-a regăsit echilibrul și calea spre modernizare.

În ultimii 2-3 ani, mai multe proiecte a le administrației locale și-au pus amprenta pe viața de zi cu zi a brăneștenilor. Iar investițiile aflate pe agenda administrației vor aduce dezvoltarea comunei și pe viitor.

Fie că vorbim de rețele de apă, canalizare, infrastructură rutieră, cămin cultural sau sediu nou pentru administrația locală, proiectele primarului Preda promit un viitor mai bun.

De altfel, comuna Brănești, comună cu oameni gospodari și dornici de a aduce la ei acasă elementele de confort și civilizație specifice vremurilor pe care le trăim, este cunoscută și prin faptul că (potrivit primarului) ”99% din gospodării sunt racordate la rețeaua de apă”. Un procentaj bun, dacă ne gândim că sunt localități unde serviciul de alimentare cu apă e în criză tocmai din pricina numărului mic de utilizatori!

Una peste alta, Ion Preda, primar cu experiență, este hotărât să recupereze timpul pierdut din pricini independente de voința sa. După cum arată lucrurile în Brănești, va și reuși!

Vă invităm să urmăriți interviul de mai jos, în care dl. Ion Preda vorbește despre toate cele pe care vi le-am amintit mai înainte. Și despre multe altele!

INTERVIU: Ion Preda, primarul comunei Brănești

Publicată de Bazar Media pe Marţi, 25 februarie 2020

INTERVIU Ion Preda, primar Brănești

Banner