fbpx

Platformă de știri și opinii

Video| Aurelian Cotinescu (PNL Târgoviște): ”Nu sunt un animal politic!”

in Actualitate/Administrație/Politică by
Banner

PNL Târgoviște a ales să nu mai comenteze problemele din oraș. Cel puțin problemele indentificate de liberali. Aurelian Cotinescu, președinte al PNL Târgoviște, a surprins, oarecum, într-o conferință de presă, extrem de scurtă, ce a avut loc la sediul filialei PNL din Târgoviște, prin câteva afirmații, diferite, ca mod de abordare, de cele precedente.

Aurelian Cotinescu (centru imagine), conf. de presă, PNL Târgoviște-21 feb.2020

”Adio Smart-City’‘ sau ”Nu mai vreau să comentez, înainte ca autoritățile statului să își exprime punctul de vedere”, au fost două dintre reacțiile liderului PNL Târgoviște, ce a vorbit despre ce se întâmplă la nivelul orașului, după ce scandalul arestării a trei persoane, din departamentul economic al Primariei Târgoviște, a devenit, deja, unul de notorietate. Liderul liberal are și câteva întrebări, dar doar retorice: ”De ce administrația locală a spus de fiecare dată că nu știe despre ce e vorba?”, atunci când au fost probleme în oraș.  De departe însă afirmația cea mai interesantă a liderului liberal a fost : ”Eu nu sunt un animal politic, un șacal politic”. (vezi video)

Scandalul generat de reținerile, de la Primăria Târgoviște, este, momentan, încheiat. Cele trei persoane suspectate de delapidarea a aproximativ 200.000 de lei au fost plasate în arest la domiciliu, dar, conform unor informații din interiorul anchetei, continuă cercetările și cu privire la posibile alte fapte, ce ar fi putut avea loc, după același scenariu.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top