fbpx

Platformă de știri și opinii

N-au avut o ”Țâră” de noroc. Chindia-Voluntari 1-2 (0-1) în liga I de fotbal

in Sport by
Banner

Chindia Târgoviște a pierdut în ultimele secunde ”derby-ul suferinței”, din liga I de fotbal. La Ploiești, pe ”Ilie Oană”, oamenii lui Viorel Moldovan s-au mișcat bine, în partida cu echipa de pe ultimul loc din liga I, FC Voluntari. Târgoviștenii n-au avut noroc sau un Țâră (autorul ultimului gol al meciului) și au cedat toate cele trei puncte, în favoarea echipei ilfovene.

Iată echipele trimise în teren de cei doi antrenori:

CHINDIA: Moldovan – Martac, Benga, Diallo, Negrea – Piftor, Bic, Rață, Yameogo – Berisha, Ivancic
REZERVE: I. Popescu, Pițian, A. Ioniță, D. Novac, Neguț, Dangubic
ANTRENOR: Viorel Moldovan

VOLUNTARI: Cojocaru – Struna, Pașcanu, Achim, Kocic – Gorobsov, Pablo – Căpățînă, Eric, I. Gheorghe – Simonovski
Rezerve: Rîmniceanu, Armaș, Sanoh, Belu, Laidouni, Tudorie, Țîră
ANTRENOR: Mihai Teja

Prima repriză

Chindia a început în forță dar Berisha (min. 3)   a ratat  șutul din poziție favorabilă, de la 14-15 m. Oaspeții au replicat repede și, pe contratac,  I.Gheorghe l-a depășit în viteză pe Negrea, rămas ultim fundaș, și a trimis în lateralul lui Dinu Moldovan, reușind deschiderea scorului (min.7). Înainte de pauză, gazdele puteau egala. Ivancic a reluat puțin pe lângă poartă un corner din partea dreaptă. Scorul pauzei 0-1.

Repriza a doua

Și cea de-a doua jumătate a meciului a început tot în nota de dominare a gazdelor de la Chindia Târgoviște. Dupa o serie de ratări, Chindia a ratat cea mai mare ocazie a reprizei prin  Berisha, care a trimis cu capul din 7 metri, puțin pe lângă poarta lui Cojocaru. În ciuda dominării, târgoviștenii au izbutit golul egalizator abia în minutul 83, prin Adrian Ioniță, ce a marcat cu o lovitură de cap din marginea careului mic.

Nu avea să se termine 1-1, pentru că Țîră a adus a doua victorie consecutivă a formației pregătite de Mihai Teja, prin cu reușita din minutul 93 al partidei disputate pe „Ilie Oană”. Scor final Chindia-Voluntari 1-2 (0-1)

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top