fbpx

Platformă de știri și opinii

ANAF: Sistemul Integrat Informatic Vamal este indisponibil până în 17 feb. (ora 12.00)

in Actualitate/Economie by
Banner

ANAF-ul a anunțat că sistemul Integrat Informatic Vamal va fi indisponibil timp de trei zile, până în data de 17 februarie. Nu este vorba de o defecțiune, ci de o mutare a datelor pe echipamente noi. Indisponibilitatea sistemului va îngreuna activitatea nu doar în vămile de frontieră ci și în cele interne,în perioada 14-17 februarie. S-au luat măsuri pentru variante alternative, de derulare a formalităților vamele, spun cei de la ANAF.

Sistem informatic Vamal indisponibil (14-17 februarie 2020).

Conform unei comunicări a celor de la ANAF, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice – Ploieşti Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice – Dâmboviţa:

”Agenția Națională de Administrare Fiscală informează că, în perioada vineri, 14.02.2020, ora 12.00 – luni, 17.02.2020, ora 12.00, Sistemul Informatic Integrat Vamal va fi indisponibil ca urmare a migrării bazelor de date pe noi echipamente.

  Direcția Generală a Vămilor din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală a luat toate măsurile administrative necesare și a informat toate structurile vamale teritoriale cu privire la utilizarea în această perioadă, conform dispozițiilor legale, a procedurii alternative în vederea asigurării continuității derulării formalităților vamale.”

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top