Virgil Guran (PNL): Nu putem face minuni!

in Actualitate/Politică by
Banner

Consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Orban, liderul PNL Dâmbovița răspunde celor care critică guvernarea liberală pentru neîndeplinirea unor promisiuni electorale.

…când văd că sunt voci care spun că în trei luni trebuia să rezolvăm tot, mă gândesc că stăm rău la capitolul logică”, le transmite Virgil Guran celor care critică Guvernul.

Fruntașul liberal se arată deranjat de cei care cred că în trei luni se putea schimba ceea ce a fost făcut prost în ultimele decenii, asigurându-i pe critici că PNL își va respecta angajamentele, dar că nimic nu se poate face peste noapte.

„Timp de 30 de ani s-au făcut prea puține lucruri importante în țara noastră. Noi încercăm să schimbăm lucrurile. Nu putem să facem minuni, dar când văd că sunt voci care spun că în trei luni trebuia să rezolvăm tot, mă gândesc că stăm rău la capitolul logică. Să fie foarte clar: ÎN TREI LUNI NU POȚI NICI SĂ DĂRÂMI, NICI SĂ REDRESEZI O ȚARĂ!”, a transmis Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

Reacțiile cititorilor au fost împărțite, nelipsind criticile și reproșurile, ceea ce dovedește că așteptările românilor de la guvernarea PNL sunt mari, iar marja de eroare extrem de mică!

Cu toate acestea, nu se poate trece peste argumentul pertinent folosit de Virgil Guran: ÎN TREI LUNI NU POȚI NICI SĂ DĂRÂMI, NICI SĂ REDRESEZI O ȚARĂ!

Rămâne de văzut cum vor administra liberalii actuala criză politică majoră și, dincolo de ea, cum vor reuși să împlinească așteptările celor care au văzut în guvernare PNL șansa modernizării României și a unui trai mai bun.

Banner