fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan: ”Noi, PSD, nu suntem de acord cu mărirea taxei de habitat”

in Actualitate/Politică by
Banner

Într-o conferință de presă, susținută la sediul PSD Dâmbovița, noul președinte al formațiunii politice, deputatul Corneliu Ștefan, a reacționat, din nou, pe marginea unui subiect fierbinte, cel puțin pentru dâmbovițeni: taxa de habitat.

Corneliu Ștefan-președinte PSD DB (13 feb.2020).

”Eu, în calitate de președinte al PSD DB, alături de toți primarii PSD, care fac parte din majoritatea ADI Salubritate, nu am fost de acord și nu vom fi de acord cu mărirea taxei de habitat. La sfârșitul anului 2019 s-a luat o hotărâre, în ADI Salubritate, că nu se va mări taxa de habitat. Așadar această taxă de habitat nu se va mări. Noi, care suntem majoritari, în ADI Salubritate, nu suntem de acord. Dacă sunt probleme în ADI Salubritate, legat de taxa de habitat, acestea trebuiesc discutate în ADI Salubritate, cu reprezentații UAT-urilor, si nu trebuiesc aruncate în spațiul public declarații care nu îsi au efectul, din punct de vedere legal.”

A spus Corneliu Ștefan.

Din ADI Salubritate Dâmbovița fac parte reprezentanții celor 89 de UAT-uri dâmbovițene, plus CJ Dâmbovița. Taxa de habitat, la nivelul jdețului, este, la momentul actual, de 21 lei/gospodărie, existând diferite reduceri, aplicabile în diferite cazuri.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top