fbpx

Platformă de știri și opinii

Călin D. Oros îi mulțumește ÎPS Nifon pentru sprijinul acordat Universității “Valahia”

in Actualitate by
Banner

La final de mandat, alături de prezentarea proiectelor derulate cu succes în cei 8 ani în care a ocupat funcția de rector al Universității “Valahia” din Târgoviște, conf. univ. dr. Călin Dinu Oros a ținut să precizeze și faptul că, în tot acest timp, instituția s-a bucurat de sprijin din partea  multor persoane cărora le mulțumește.

“Este un lucru foarte important pe care vreau să-l precizez. În acești 8 ani, prin natura pozițiilor pe care le-au avut anumite persoane din județul nostru, poziții în Parlamentul României, în administrația județeană, în Guvernul României, persoanele respective, dacă au dorit, mai mult sau mai puțin, au contribuit la dezvoltarea Universității.

Sunt mulți oameni din Alexandria care, în ultimii ani, au contribuit mult și au sprijinit mult Universitatea. Sunt mulți oameni din Dâmbovița și din Târgoviște care au contribuit și au sprijinit mult la dezvoltarea Universității. Unii dintre ei nu prea au vorbit despre aceste lucruri, unii dintre ei au mai vorbit și au mai spus câte ceva din ceea ce au făcut.

Ceea ce cred că se știe foarte puțin, și e datoria mea să o spun în acest moment, este faptul că persoana care în cei 8 ani, cât am fost rector al Universității,  a ajutat și a sprijint cel mai mult Universitatea este Înaltpreasfinția Sa Nifon Mihăiță, Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei.

Înaltpreasfinția Sa este persoana care a contribuit cel mai mult în această perioadă și a sprijinit cel mai mult Universitatea. Sunt foarte multe momente care pot fi amintite, legate de contribuția pe care a avut-o Înaltpreasfinția Sa, și de aceea cred că Universitatea, în particular, dar și întreaga comunitate din județul Dâmbovița, ar trebui să îi fie recunoscătoare și ar trebui să îi mulțumim!

Despre alte persoane am mai auzit, dar prea puțin am auzit despre meritele pe care, cu adevărat, le are Înaltpreasfinția Sa.”

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top