fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște: au început lucrările și în Piața Revoluției

in Actualitate/Administrație by
Banner

Vineri, 12 februarie 2020, au debutat lucrările de execuție aferente proiectului care vizează reabilitarea si modernizarea Pieței Revoluției din Municipiul Targoviste.

“Proiectul va schimba din temelii întreaga zonă pietonală care pornește de la Bulevardul Libertății, prin fața fostei cofetării “Casata”, către Primăria Târgoviște, precum și trotuarul din fața blocurilor C, până la sediul ITM Dâmbovița.

În cadrul uneia dintre cele mai spectaculoase investiții de reabilitare implementate vreodată în Târgoviște, se prevede amenajarea unui spațiu pietonal și de petrecere a timpului liber, care va întregi modernizarea zonei centrale a municipiului Târgoviște.

În linii mari, vor fi realizate lucrări de desfacere integrală a pavimentului existent și de realizare a unui pavaj nou, diferențiat, în funcție de specificul suprafeței, se va instala mobilier urban modern (bănci cu copertină, rastel pentru biciclete, zonă de relaxare pentru grupuri, coșuri de gunoi selectiv, fântâni de băut apă), iluminatul exterior urmând a fi inclusiv încastrat în pavaj.

Totodată, se vor crea generoase spații verzi gazonate, vor fi plantați arbori și se vor realiza amenajări florale.

Valoarea contractului este de 1.844.560 lei, iar durata de execuție nu va depăși 12 luni.”, a declarat Daniel Cristian Stan, Primarul Municipiului Târgoviște.

Sursa: Daniel Cristian Stan 

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top