Ironii social-democrate: ”…liberalii nu reușesc să treacă peste nivelul ridicolului cu care ne-am obișnuit”

in Actualitate/Politică by
Banner

Creșterea valorii tichetelor de masă este un nou măr al discordiei pe scena politică. Deși a fost votată în unanimitate, măsura a atras criticile oficialilor guvernamentali, pe motiv de povară financiară suplimentară.

Pe de altă parte, decizia de a susține prin vot propunerea în cauză este apărată inclusiv de parlamentari PNL, care spun că e vorba mai degrabă de o creștere menită să acopere inflația.

În ceea ce privește principalul adversar al liberalilor, PSD salută adoptarea proiectului de creștere a valorii tichetelor pe care urmează să le primească angajații, susținând că este o măsură ce vine în atât în sprijinul salariaților, cât și al angajatorilor din România. Ba, chiar – spun social-democrații – va genera și venituri suplimentare la buget!

Parlamentarii de Dâmbovița ai PSD au votat in corpore modificarea. Dep. Carmen Holban a făcut publică opțiunea sa și a colegilor de partid, criticând în același timp ”comportamentul duplicitar” al liberalilor, despre care spune că nu au reușit ”să treacă de nivelul ridicolului”.

#AmVotat, ieri, propunerea PSD de creștere a valorii tichetelor de masă la 20 de lei!
În acest context, liberalii nu reușesc să treacă peste nivelul ridicolului cu care ne-au obișnuit. La nici 10 minute după ce au votat la rândul lor proiectul, liderul PNL a ieșit cu atacuri, explicând că măsura este o ”nesimțire și o nerușinare”.
Lista de vot – http://cdep.ro/pls/steno/evot2015.Nominal?idv=23223 – ne arată încă o dată jocul de glezne pe subiect…”,
scrie Carmen Holban pe pagina sa de Facebook.

Banner