fbpx

Platformă de știri și opinii

Ciocănești| Flagrant la Primărie. Un bărbat, ce îl șantaja pe edilul șef, a fost reținut

in Actualitate/Administrație/Justiție by
Banner

Operațiune de amploare a polițistilor din Dâmbovița, alături de cei de la Directia Operațiuni Speciale, din cadrul IGPR, la Ciocănesti,în Dâmbovița.

Polițistii au prins în flagrant un bărbat din localitate, în momentul în care lua bani de la primarul comunei, pe care îl amenința că dacă nu îi dă 32.000 de lei va publica mai multe articole defăimătoare, despre acesta, pe o rețea de socializare.

Un bărbat ce îl șantaja pe edilul șef de la Ciocănești, a fost retinut de polițiști.

Acțiunea a avut loc, conform unor informatii,chiar în biroul primarului,Marin Păun (foto), din sediul primariei Ciocănești.

Conform polițistilor, de la IPJ Dâmbovița:

”În urma cercetarilor efectuate, polițistii au stabilit ca bărbatul (din satul Decindea, comuna Ciocănești), la data de 7 februarie, ar fi amenințat persoana vătămată (n.m. pe primarul Marin Păun) cu publicarea mai multor articole defăimatoare, pe o rețea de socializare, dacă nu va primi 32.000 de lei. De asemenea,în schimbul banilor, bănuitul ar fi trebuit să renunțe la toate plângerile facute”.

Primarul si suspectul, prins în flagrant de polițisti, astăzi, în timp ce primea o tranșă de 3000 de lei, din suma solicitată, pentru a îi fi cumpărată tăcerea, au un conflict mai vechi,existând, conform unor surse, mai multe plângeri în justiție, împotriva primarului, făcute de cel reținut.

Procurorii desfașoară în continuare activități de cercetare sub coordonarea și supravegherea procurorului de caz, urmând ca bănuitul să  fie reținut pentru 24 de ore.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top