Platformă de știri și opinii

candidații la funcția de rector

Laura Gorghiu și Iulian Udroiu, candidații pentru funcția de rector al Universității „Valahia”

in Actualitate/Educație by
Banner

Luni, 10 februarie, a fost ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile de rector al universității târgoviștene. În cursă s-au înscris doi candidați.

Laura Monica Gorghiu este conferențiar doctor, membru al Departamentului de Științe și Tehnologii Avansate al Facultății de Științe și Arte. În ultimii opt ani a ocupat poziția de Prorector pentru Învățământ și Asigurarea Calității.

Iulian Nicolae Udroiu este conferențiar doctor și face parte din Departamentul de Electronică, Telecomunicații și Inginerie Electrică al Facultății de Inginerie Electrică, Electronică și Tehnologia Informației. Iulian Udroiu a fost în ultimii opt ani Director General Administrativ.

Programele manageriale, CV-urile și listele de lucrări științifice ale candidaților se găsesc pe pagina de internet a universității (accesați aici).

Alegerile pentru funcția de rector vor avea loc pe 20 februarie. Vor participa la alegeri 275 de profesori și 50 de studenți.

În ultimii opt ani, rectorul Universității „Valahia” a fost conf. univ. dr. Călin Dinu Oros. În această perioadă „Valahia” și-a consolidat o poziție de centru universitar regional, stabilizându-se la un număr de aproximativ 7000 de studenți. „Valahia” are calificativul Grad de încredere ridicat, acordat de Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior, cea mai înaltă apreciere academică a unei universități.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top