• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg

La Brănești, de la vorbă la faptă e doar… un pas!

in Actualitate/Administrație by
Banner

Cu câteva luni în urmă, scriam despre situația din comuna Brănești, unde, grație proiectelor cu finanțare europeană derulate de administrația din comună, se schimbă fața localității.

Scriam, atunci, despre un proiect important pentru Brănești, “CENTRUL MULTIFUNCȚIONAL – SALON de FESTIVITĂȚI”, care la acel moment se afla în faza procedurii de achiziție publică. Mai bine zis, tocmai fusese desemnat câștigătorul procedurii simplificate de achiziție publică, așa încât se putea estima o grabnică derulare a lucrărilor.

După aproximativ trei luni, putem spune că investiția este pe mâini bune și că s-a făcut un pas important spre finalizarea acesteia.

Printr-un mesaj postat pe Facebook, primarul comunei Brănești, Ion Preda, anunță că lucrările sunt în grafic și că, cel mai probabil, la jumătatea anului curent va fi finalizată!

”Început la finalul anului trecut, continuam în acest an proiectul “Reabilitare, consolidare, modernizare și dotare Centru multifuncțional-sala de nunti”. Cu ajutorul lui Dumnezeu speram sa finalizam lucrarea la jumătatea acestui an”, anunță primarul Preda pe facebook, prezentând și mai multe fotografii de pe șantierul investiției.

Valoarea contractului este de 1.067.918,21 lei (fără TVA) și vor fi executate ample lucrări de reabilitare, consolidare, modernizare și dotare a Centrului multifuncțional din comună.

Banner