fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia strălucește din nou! Moldovan: Dacă mor, mor pe mâna mea

in Sport by
Banner

Chindia a reușit o victorie fantastică pe terenul Astrei, una dintre aspirantele la locurile de Europa League, 2-1 vineri seară la Giurgiu, după un final de meci de-a dreptul nebun.

Neguț (81) a deschis scorul cu un șut pe jos, la colțul lung, pentru ca două minute mai târziu Yameogo să dubleze avantajul oaspeților, la o fază pornită de la Dangubic. Răduț a punctat pentru gazde în prelungiri, după șansa lui Neguț de 3-0, pentru ca ultimele secunde să aducă emoții la poarta lui Moldovan, șut Alibec din lovitură liberă în blocaj. Chindia bate Astra pentru a doua oară în acest sezon și ajunge, după succesul de la Giurgiu, pe locul 11 în Liga I.

Moldovan: Dacă mor, mor pe mâna mea

Tehnicianul Chindiei a mutat curajos pentru confruntarea cu Alibec & .co, iar echipa a arătat mult mai bine decât la prima apariție oficială din 2020. Diallo și Berisha au intrat în teren din primul minut, iar Dangubic a debutat în tricoul roș-albastru cu o prestație solidă. „Aveam mare nevoie să obținem ceva aici, în fața unui adversar foarte dificil. Consider că am făcut un joc excelent din toate punctele de vedere, și defensiv, și ofensiv. Chiar puteam să ne mărim avantajul la 3-0 pe final. Mă deranjează acest gol primit pe final, și așa am încasat destul de multe, dar vreau să îmi felicit băieții pentru atitudine și pentru jocul prestat.O să vedeți în continuare schimbări masive. Vreau să construiesc o echipă de caracter, care să nu retrogradeze. Pe această cale vreau să le transmit suporterilor noștri că voi schimba echipa total. Am nevoie de oameni de caracter, oameni care să se bată, să transpire și să își dea viața pe teren. Am apelat la aceste modificări, am mare încredere în băieții pe care i-am ales și merg până la capăt cu luptători. Deja am renunțat la unii dintre cei rămași acasă, alții trebuie să muncească să își câștige locul în teren. Când oscilezi, când ai fluctuații, când nu performezi, nu poți să progresezi. Lucrurile sunt foarte clare. Dacă mor, mor pe mâna mea. Cu orice risc”, a declarat Viorel Moldovan după meci.

24 de puncte a strâns Chindia în 24 etape din Liga I

Chindia va juca vineri, ora 17.30, cu FC Voluntari, la Ploiești

 

Foto: AFC Chindia Târgoviște

 

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top