fbpx

Platformă de știri și opinii

Chindia se impune spectaculos în meciul cu Astra Giurgiu (cu 2-1)

in Sport by
Banner

Chindia Târgoviste a reușit să câștige încă o dată în fața Astrei Giurgiu, dupa ce câștigase si partida din turul campionatului.Într-o partidă contând pentru etapa a 24 a ligii întâi de forbal, târgoviștenii au câștigat la Giurgiu, cu 2-1, o partida în care s-au impus în ultimele minute ale meciului.

 

Iată echipele ce s-au întâlnit în partida de la Giurgiu

Astra: Lazar – Enache, Dandea, Tamaș, Trusescu – Răduț, Simion, Crepulja, Gheorghe – Begue, Alibec
Rezerve: Kitanov, Bruno, Graur, Fatai, Biceanu, Gheorghe, Dima
Antrenor: Bogdan Andone

Chindia: Moldovan – Martac, Benga, Diallo, Ioniță – Piftor, Rață, Bic, Yameogo – Ivancic, Berisha
Rezerve: Popescu, Dinu, Dumitrașcu, Negrea, Neguț, Burlacu, Dangubic
Antrenor: Viorel Moldovan

Prima repriză

Astra a început mai bine și a dominat prima jumătate a meciului,însă fără a își crea ocazii clare de gol.Nici elevii lui Viorel Moldovan nu au părut ca mizeaza pe cartea atacului și s-au mulțumit sa se apere. Într-o repriză în care singura ocazie importanta a fost cea a lui Berisha (foto mai sus), ce a tras pe lânga poarta din 16 m, scorul la pauză a fost de 0-0

Repriza a doua

Și a doua jumătate a mecului a început tot în nota de dominare a gazdelor, ce însă au mizat aproape exclusiv pe Alibec,închis bine la finalizare de târgovișteni. După miniutul 70, situația a început să schimbe, iar la rampă a ieșit Yameogo, ce a trimis surprinzator în transversală, de la 20 de m,în minutul 74. Primul gol al meciului a venit în minutul 80, când Neguț, din interiorul careului gazdelor, trimite plasat în drepta portarului (1-0). În doar câteva minute s-a făcut 2-0, după ce Yameogo a reușit (min 83) să înscrie primul gol pentru echipa lui Viorel Moldovan. Gazdele au picat practic după ce-a de-a doua reușită a oaspeților. Chiar și în aceste condiții, au fost emoții pentru oaspeți. ce au primit un gol de la Mihai Răduț,în minutul 90.

Până la urma,în ciuda unui șut al lui Alibec (min.93), din lovitură liberă, Chindia a obținut toate cele trei puncte și ajuge la un total de 25 de puncte, ce vor propulsa în  clasamentul ligii I, echipa dâmbovițeană.

P.S.

La finalul partidei antrenorul târgoviștenilor a părut cel supărat. Nu de rezultat, ci de jucatori. Moldovan a anunțat o adevarată revoluție la Târgoviste. Vom reveni cu amănunte.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top